Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Mezőkövesd-Zsóry FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy a tavaszi nyitóforduló előtt a csapat 16 játékosának lett pozitív a koronavírus-tesztje, így borsodi klub halasztási kérelemmel fordult az MTK Budapest együtteséhez, azonban a fővárosi klub nem járult hozzá a bajnoki találkozó elhalasztásához.

A Mezőkövesd Zsóry FC vezetősége által kiadott közleményben az áll, hogy a csapat nagyon nehéz heteken van túl, ugyanis a koronavírus-járvány miatt teljesen felborult a felkészülés menetrendje.
Elmaradt a tíznapos törökországi edzőtábor, a csapat egy felkészülési mérkőzést tudott lejátszani január elején, két hétig mindössze öt-hat játékos vett részt az edzéseken, a szakmai stáb tagjai közül is többen elkapták a betegséget, azaz keret nem tudott érdemi munkát végezni az elmúlt időszakban.

Supka Attila az utóbbi hetekben nem tudott érdemi munkát végezni a csapatával Forrás: Gál Péter/mezokovesdzsory.hu

Egy héttel a nyitóforduló előtt még 16 játékos koronavírus-tesztje volt pozitív. Az említett nehézségek miatt a borsodi halasztási kérelemmel fordult az MTK Budapest együtteséhez, azonban a fővárosi klub nem járult hozzá a bajnoki találkozó elhalasztásához.

Ez azt jelenti, hogy január 30-án, vasárnap 15.15-kor a Mezőkövesd-Zsóry FC pályára lép az OTP Bank Liga 18. fordulójában.

Mindent egy helyen az Eb-ről