A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Hétfőn este a labdarúgó Merkantil Bank Liga 25. fordulójának rangadóján a Vasas 1-0-ra legyőzte a Kecskemét csapatát a Széktói stadionban.

A Kecskemét sokáig remekelt az idei szezonban, hiszen az újonccsapat a negyedik helyről várhatta a rangadót és csak három pont volt a hátránya a második, feljutó helyén álló Vasas mögött. A meccsnek nem volt egyértelmű esélyese, ugyanis a Kecskemét minden sorozatot figyelembe véve a legutóbbi három meccsét elvesztette, míg a Vasas egy Magyar Kupa-vereséggel és két bajnoki döntetlennel szintén nyeretlen maradt a legutóbbi három összecsapásán.

Az első félidőben kiegyenlített játék zajlott. Mindkét csapatnak voltak helyzetei, de bravúrt egyik kapusnak sem kellett bemutatnia. A Kecskemét állt közelebb a vezetéshez, amely a 33. percben kis híján megszerezte a vezetést, amikor Grünwald Attila beadását megtolta a hatalmas erejű szél, így végül a labda a felső lécen csattant.

A második félidőben a széljárás a Vasasnak kedvezett, az angyalföldi csapat pedig a 47. percben megszerezte a vezetést.

Silye Erik balról belőtt labdájára Hinora Kristóf érkezett a kapu elé, és hat méterről a bal alsó sarokba sarkazta a labdát.

Hinora Kristóf gyönyörű gólt lőtt a Kecsekmétnek Forrás: Balogh Dávid/vasasfc.hu

A folytatásban a Kecskemét átvette a játék irányítását, a Vasas pedig az előny megtartására fektette a hangsúlyt. A lila-fehérek sokkal többet támadtak a második játékrészben, de igazán nagy helyzetet nem tudtak kialakítani, így a Vasas megnyerte a meccset, és a harmadik Szegedet négy, a negyedik Kecskemétet hat ponttal megelőzve tartja a második helyét az NB II-ben.

Merkantil Bank Liga, 25. forduló:
Kecskeméti TE Hufbau-Vasas FC 0-1 (0-0)

Az élcsoport: 1. Diósgyőri VTK 52 pont, 2. Vasas FC 50, 3. Szeged-Csanád Grosics Akadémia 46, 4. Kecskemét 44.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!