A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A magyar férfi kézilabda-válogatott 35-32-re kikapott Egyiptomtól a párizsi olimpia csoportkörének első fordulójában. A vereség borzalmasan fájó, ugyanis az afrikai csapat pontosabban és gyorsabban játszott, a magyar csapat szinte minden hibáját kihasználta. A Mediaworks közös podcastjába ezúttal becsatlakozott Párizsból Koczó Dávid, a Magyar Nemzet újságírója és Éles József, a korábbi 179-szeres válogatott és világválogatott magyar kézilabdázó.

A magyar férfi kézilabda-válogatott számára már az első mérkőzés is sorsdöntő volt a párizsi olimpián. A mieink ugyanis egy olyan hatosba kerültek, amelyben a norvégok, a franciák és a dánok is ott vannak. Mivel ebből a hatosból is négy csapat jut tovább, kézenfekvő volt, hogy nekünk elsősorban az Egyiptom és az Argentína elleni meccsekre kellett koncentrálni.

kézilabda, Párizs, olimpia, Bodó Richárd, Magyarország, Egyiptom, válogatott, férfi
Nagyot küzdött a magyar csapat, de nem tudott fordítani
Fotó: AFP/Aris Messinis

A találkozó után Bodó Richárd, a magyar válogatott játékosa az Origónak azt mondta, a rossz kezdés után csak üldöztük az egyiptomiakat kisebb-nagyobb távolságból. A szegedi kézis hangsúlyozta, hogy könnyű gólok döntöttek a találkozó, mellette pedig az egyiptomiaknál voltak kimagasló teljesítmények is, és az edzőjük, Juan Carlos Pastor is jól olvasta, hogy mit szeretne játszani a magyar válogatott. 

A találkozó után mi is kibeszéltük a történteket. A Mediaworks közös podcastjába Edvi László és Novák Miklós mellé ezúttal becsatlakozott Párizsból Koczó Dávid, a Magyar Nemzet újságírója és Éles József, a korábbi 179-szeres válogatott és világválogatott magyar kézilabdázó. 

A beszélgetést itt nézheti végig:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!