Élő:

Marco Rossi: A hozzáállás és az akarat rendben volt

Magyarország, San Marino, válogatott, labdarúgó-válogatott, világbajnoki-selejtező, labdarúgás, 2021.11.12., Budapest
Hungary's Italian coach Marco Rossi reacts from the sidelines during the FIFA World Cup Qatar 2022 qualification Group I football match Hungary v San Marino in Budapest, Hungary on November 12, 2021. (Photo by Attila KISBENEDEK / AFP)
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 1-0-ra kikapott egy szerencsétlen öngóllal a világbajnoki résztvevő szerb válogatottól. A meccs után az M4 Sportnak értékelt Marco Rossi.

„Volt esélyünk az egyenlítésre a végén és a kapott gól után is. A végén nem volt szerencsénk, de tudjuk, az a csapat nyer, amelyik a kapuba talál, nekünk pedig ez nem sikerült. A hozzáállás, az akarat rendben volt, sok labdát szereztünk, de sokat el is adtunk, amiből adódtak gondjaink. Nincs okom panaszra, a védekezés rendben volt, támadásban is voltak jó labdakihozatalaink, de a szerzett labdák megtartásában javulnunk kell. A labdatartással voltak gondjaink, az egyetlen gondom az eladott labdákkal volt. A két újonc jól szállt be, kiegyenlített meccsbe kellett beállniuk. Ne felejtsük el, az ellenfelünk Portugáliát kényszerítette pótselejtezőre, felemelt fejjel távozhattunk a pályáról. Vesztettünk, de kiegyenlített volt a meccs, innen kell folytatnunk, készülünk a következő meccsre" – mondta Marco Rossi.

Marco Rossi látott pozitív dolgokat Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

„Jó meccs volt, itt is ott is voltak helyzetek, a döntetlen igazságosabb lett volna. Kedden hátha sikerül szebb eredményt elérni. Volt pár nagy helyzetünk, de most nem sikerült gólt szereznünk" – mondta Sallai Roland.

„Ez egy ilyen nap volt, kaptunk egy szerencsétlen gólt, mi nem tudtunk élni a lehetőséggel. Ki-ki meccs volt ez a mai, köszönjük a szurkolóknak a biztatást, ma is fantasztikusak voltak. Az utolsó passzok, a jó befejezések hiányoztak ma, de az ellenfélnek sem volt sokkal több helyzete, kedden szeretnénk javítani" – tette hozzá Schäfer András, aki az utolsó percben a kapufát találta el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!