Elképesztő pénzt fog keresni új klubjánál Haaland

firo: 15.12.2021, soccer ball, 1st Bundesliga, season 2021/2022, BVB, Borussia Dortmund - Greuther Fvşrth BVB season 2021 1st Bundesliga Spo Borussia Dortmund - Greuther Fvşrth Fuvuball 2022 Horizontal
firo: 15.12.2021, soccer ball, 1st Bundesliga, season 2021/2022, BVB, Borussia Dortmund - Greuther Fvşrth 3: 0 farewell to the BVB fans for the winter break, Erling HAALAND did a lap alone, (Photo by Ralf Ibing / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Erling Haaland, a Borussia Dortmund sztárcsatára mindenben megegyezett új klubjával, így a nyártól az angol bajnoki címvédő, BL-elődöntős Manchester City labdarúgócsapatának folytatja a pályafutását.

A norvég klasszisnak számos kérője akadt az elmúlt hónapokban, mivel ezen a nyáron 75 millió euróért vihető Dortmundból. Annak ellenére, hogy köztudott volt a játékos kivásárlási záradéka, Dortmundban reménykedtek abban, hogy Haaland még egy évig marad a német klubnál.

Azoban a Daily Mail információi szerint a 21 éves játékos már mindenben megegyezett új csapatával, amely a Manchester City lesz. A legfrissebb hírek szerint csillagászati összegű, heti 500 ezer fontos szerződést kínáltak az angolok Haalandnak, amivel a Premier League legjobban fizetett játékosa lesz. A lap hozzá teszi, hogy már a jövő héten bejelenthetik Haaland érkezését.

Mindent egy helyen az Eb-ről