Már kaphatók jegyek az idei BL-döntőre

fbl Horizontal
A man shows a sign on his back to buy tickets for the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Tottenham Hotspur at the Plaza Mayor square in Madrid on May 31, 2019. (Photo by CURTO DE LA TORRE / AFP)
Vágólapra másolva!
Megkezdődött a labdarúgó Bajnokok Ligája májusi döntőjére szóló jegyek árusítása.

Az európai szövetség (UEFA) csütörtöki közlése szerint az értékesítés kizárólag a saját honlapján folyik, és egy héten át, jövő csütörtök 14 óráig tart.

A hivatalos értékesítés egy hétig tart az UEFA honlapján Forrás: AFP/Curto De La Torre

Szokás szerint a két csapat szurkolóinak jár a belépők többsége - 20-20 ezer - a fináléra, amelyet május 28-án a 75 ezer nézőt befogadó párizsi Stade de France-ban rendeznek.

A 40 ezren felül 12 ezer tikettet kínálnak a szurkolóknak világszerte a honlapon,

míg a többi jegyet az UEFA a helyi szervezők, a nemzeti szövetségek, a kereskedelmi partnerek és a műsorszolgáltatók között osztja szét.

A BL-döntőre szóló belépőket négy árkategóriába sorolták,

a legolcsóbb jegyek 70 euróba kerülnek,

a legdrágábbak pedig 690 euróba. A személyes adataikat megadni köteles jelentkezők fejenként legfeljebb két tikettre pályázhatnak. Legkésőbb május 6-ig elektronikus levélben értesítik őket arról, hogy jegyfoglalásuk sikeres volt-e vagy sem. A letölthető belépőket a hivatalos UEFA Mobile Tickets alkalmazáson keresztül a mérkőzés előtt tíz nappal kézbesítik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!