A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3
HUNKrizsán Xénia
19:35AtlétikaHétküzdés - súlylökés
HUNLosonczi Dávid
19:55BirkózásTurpal Bisultanov-David Losonczi
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A Manchester United labdarúgócsapata élénken érdeklődik a Derby County 18 éves tehetsége, Malcolm Ebiowei iránt.

A Premier League következő szezonja alig két hónap múlva kezdődik, de a Manchester Unitednél hivatalos bejelentés egyelőre csak a távozókkal kapcsolatban történt. Ettől függetlenül egészen biztos, hogy a következő hetekben is aktív lesz a klub az átigazolási időszakban és új játékosok is fognak érkezni az Old Traffordra.

A Premier League-ben köthet ki a 18 éves tehetség, Malcolm Ebiowei Forrás: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto/Mi News

Az átigazolási hírekben mindig jártas Fabrizio Romano szerint a Crystal Palace mellett a Manchester United is szeretné leigazolni az angol másodosztályból kiesett Derby County 18 éves tehetségét, Malcolm Ebioweit. A fiatal támadó ebben a szezonban a Championshipben 16 meccsen 1 gólt és 2 gólpasszt jegyzett, a Premier League U18-as bajnokságában pedig hét találat és egy gólpassz áll a neve mellett. Romano megemlítette, hogy a francia élvonalban szereplő AS Monaco is komolyan érdeklődött, de az angol játékos a Premier League-ben szeretné folytatni a pályafutását.

A manchesteriek malmára hajthatja a vizet, hogy a Derby vezetőedzője az a Wayne Rooney, aki minden idők legeredményesebb United játékosa.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!