A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3
HUNKrizsán Xénia
19:35AtlétikaHétküzdés - súlylökés
HUNLosonczi Dávid
19:55BirkózásTurpal Bisultanov-David Losonczi
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Spanyol sajtóhírek szerint a Barcelonánál már nem számolnak Gerard Piquével, a katalánok vezetőedzője, Xavi Hernández pedig már közölte is a világ- és Európa-bajnok védővel, hogy nem része a jövőbeli terveinek.

A katalán Sport arról számolt be, hogy a Barcelónát irányító Xavi Hernández hétfőn közölte Gerard Piquével, hogy nem számít rá a jövőben, s egy fiatalabb védelmet szeretne építeni. A tréner döntésében állítólag a 35 éves hátvéd fizikai állapota és a pályán kívüli botrányai is közrejátszottak. A lap szerint Piqué nem fogadta jól a híreket, állítólag azt mondta, hogy még mindig elég jó ahhoz, hogy a világ bármelyik védője helyett a kezdőben kapjon lehetőséget.

– mondta Piqué a Barca elnökének, Joan Laportának.

Xavi közölte a Barca legendájával, hogy már nincs rá szüksége Forrás: NurPhoto via AFP/Urbanandsport/NurPhoto/Urbanandsport

A rutinos védő tehát a távozás helyett szeretné kitölteni a 2024 nyaráig szóló szerződését, ennek érdekében pedig akár fizetéscsökkentésbe is hajlandó lenne belemenni.

A Barcelonánál a következő hetekben jelenthetik be a dán válogatott Andreas Christensen érkezését, valamint a klub továbbra is élénken érdeklődik a Sevilla francia hátvédje, Jules Koundé iránt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!