A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Szerdán este a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának első mérkőzésén a Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott az azeri Qarabag vendégeként. A találkozó után Dibusz Dénes, a Fradi csapatkapitánya M4 Sportnak azt mondta, hogy nem lehetnek elégedetlenek a döntetlennel, hazai pályán viszont muszáj kiharcolniuk a továbbjutást. A Fradi gólját szerző Franck Boli pedig nem akart a lehetséges eligazolásáról beszélni, mert jelenleg csak a Bajnokok Ligája-főtábla van a szeme előtt.

„A játék képét tekintve reális az eredmény. Jól kontrolláltuk a meccset, nem volt benne a gól a hazaiak játékában. Sajnos a szabadrúgásnál a nyakamra pattant a labda szerencsétlenül. Összességében a második félidőben az eredmény tartására voltunk berendezkedve. Nehezek voltak a körülmények, magas volt a páratartalom, a pálya mély és puha volt.

– mondta Dibusz Dénes, a Ferencváros csapatkapitánya.

Dibusz Dénes, a Fradi kapusa Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Nagyon kemény ellenfél volt, minden erőnket be kellett vetnünk. Az edző összes utasítását betartottuk.

– mondta a Fradi gólját fejelő Franck Boli, aki a lehetséges eligazolásáról szól pletykára azt mondta, hogy jelenleg csak a Bajnokok Ligája vagy az Európa-liga főtábla van a szeme előtt.

A visszavágót jövő kedden rendezik a Groupama Arénában. A párharc győztesének következő ellenfele a moldovai Sheriff Tiraspol vagy a cseh Viktoria Plzen lesz a BL-selejtező negyedik fordulójában, amelynek mérkőzéseit augusztus 18-án, illetve 25-én rendezik.

A párharc vesztese az Európa-ligában folytathatja nemzetközi kupaszereplését: az ír Shamrock Rovers, valamint az északmacedón Skupi összecsapás győztesével találkozik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!