Vágólapra másolva!
Csütörtök este a magyar bajnok Ferencváros Vécsi Bálint kapáslövésből szerzett góljával idegenben legyőzte a francia AS Monaco csapatát az Európa-liga csoportkör második fordulójában. A Fradi győztes gólját egy magyar válogatott focista lőtte a Monte Carlo-i II. Lajos Stadionban, ehhez hasonló sikerre legutóbb három évvel ezelőtt volt példa, amikor a Fradi szintén egy magyar válogatott focista góljával nyert európai csoportkörös meccset.

A 2019/20-as szezonban a Szergej Rebrov vezette Ferencváros bejutott az Európa-liga csoportkörébe, ahol a magyar csapat a spanyol Espanyollal, a bolgár Ludogorec Razgraddal és az orosz CSZKA Moszkva együttesével került egy csoportba.

Rebrov Fradija hat meccsen egy győzelem mellett négyszer játszott döntetlent és csak egyszer kapott ki, ezzel pedig csak egy ponttal maradt le a továbbjutásról.

A zöld-fehérek 2019. október 24-én az orosz CSZKA Moszkva otthonában tudtak nyerni a magyar válogatott Varga Roland góljával. A találkozó 86. percében Sigér Dávid ugratta ki Isaelt, de a brazil lövését még védte Igor Akinfejev, majd a kipattanót Olekszandr Zubkov tette Varga Roland elé, aki közelről a kapuba lőtt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!