A kirúgott Cristiano Ronaldo nagyon furcsa üzenetet küldött

fbl Horizontal
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo reacts after missing a chance during the UEFA Europa League group E football match between Sheriff and Manchester United at Zimbru stadium in Chisinau on September 15, 2022. (Photo by Daniel MIHAILESCU / AFP)
Vágólapra másolva!
Nincs itt semmi látnivaló. Nagyjából így lehet összefoglalni a Manchester United keretéből kirúgott Cristiano Ronaldo Instagram-üzenetét.

"Ahogy pályafutásom során mindig, igyekszem sportszerűen élni és játszani a csapattársaimmal, az ellenfeleimmel és az edzőimmel. Ez nem változott. én nem változtam.

Ezért a későbbiekben mindig igyekeztem magam is példát mutatni azoknak a fiataloknak, akik mellettem nőttek fel . Sajnos, ez nem mindig lehetséges, és néha a pillanat heve hatalmába kerít minket. Jelenleg úgy érzem, keményen kell dolgoznom, támogatnom kell a csapattársaimat, és mindenre készen kell állnom minden meccsen. Nem lehet engedni a nyomásnak. Soha nem volt semmilyen nyomás. Ez a Manchester United, és egységesen kell kiállnunk. Hamarosan újra együtt leszünk."

Mindent egy helyen az Eb-ről