Vágólapra másolva!
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Tottenham elleni győztes mérkőzésen a lefújás előtt a pályáról levonuló Cristiano Ronaldót a soron következő, Chelsea elleni bajnoki összecsapásra nem nevezi a Manchester United. A portugál focista a közösségi oldalán reagált a klubja döntésére.

„Ahogy a teljes pályafutásom során, úgy a továbbiakban is tisztelettel fordulok a kollégáim, az ellenfeleim és az edzőim felé. Ez nem változott és én sem változtam. Ugyanaz az ember és ugyanaz a profi sportoló vagyok, aki az elmúlt 20 évben űzte a futballt a legmagasabb szinten. A tisztelet pedig mindig, minden döntésemben nagyon fontos szerepet játszott."

„Nagyon fiatalon kezdtem [a futballt], az idősebb és tapasztaltabb játékosok sokat jelentettek számomra. Később ezért én is mindig igyekeztem egyfajta példakép lenni a fiatalok számára azokban a csapatokban, ahol szerepeltem. Ez sajnos nem mindig lehetséges, egy-egy hevesebb pillanat néha nem a legjobbat hozza ki belőlünk."

„Most csak azt érzem, hogy továbbra is keményen kell dolgoznom Carringtonban, támogatnom kell a csapattársaimat és készen kell állnom bármelyik meccsre. Nem szabad engedni a nyomásnak, ahogy sosem volt szabad. Ez a Manchester United és nekünk egységet kell képviselnünk. Nemsokára újra együtt leszünk."

Mindent egy helyen az Eb-ről