Guardiola elmondta, miért nem tud BL-t nyerni a Manchester City

Horizontal panoramic
Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola reacts during the English Premier League football match between Newcastle United and Manchester City at St James' Park in Newcastle-upon-Tyne, north east England, on August 21, 2022. (Photo by Lindsey Parnaby / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Pep Guardiola, a Manchester City edzője jókedvűen nyilatkozott csapata koppenhágai 0-0-s döntetlenje után. Még azt is elmondta, hogy miért olyan rettentő nehéz megnyerni a Bajnokok Ligáját.

Guardiolának volt oka az örömre, hiszen a kedd este tíz emberrel elért idegenbeli döntetlen azt jelentette, hogy a City már továbbjutott a nyolcaddöntőbe, már csak az a kérdés (és az sem olyan nagy), hogy meg tudja-e tartani az első helyet a Borussia Dortmunddal szemben. Így aztán a katalán szakember jókedvűen nyilatkozott, arra a kérdésre pedig, hogy miért olyan nehéz megnyerni a Bajnokok Ligáját, roppant frappáns választ adott:

- mondta. Nagyot nem is tévedett, hiszen a 14-szeres győztes spanyol klub 2014 óta ötször nyerte meg a sorozatot, és az idei kiírásban is az egyik legnagyobb esélyes Carlo Ancelotti csapata.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!