Ronaldo: Ha Lionel Messi kapja meg az Aranylabdát, biztosan visszavonulok

Gianluigi Buffon, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo
TOPSHOT - Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) shares a light moment with Juventus's Italian goalkeeper Gianluigi Buffon (C) and Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (C/L) as they wait ahead of the awarding of the title of "Best Men's Player in Europe" at the conclusion of UEFA Champions League group stage draw ceremony in Monaco on August 24, 2017. (Photo by VALERY HACHE / AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo a nem rég megjelent életrajzi könyvében bevallotta, hogy 2019-ben majdnem befejezte a pályafutását, és arra is kitért, hogy tisztában van vele, hogy a PSG-nél mindig szívesen látják.

A portugál klasszis 2018-ban, 9 év után távozott a Real Madridtól a Juventushoz, elmondása szerint pedig nehezen élte meg azt az időszakot, még az is megfordult a fejében, hogy a torinói csapat helyet végleg befejezi karrierjét.

"Könnyű benne maradnod a saját kis buborékodban, amikor jönnek a sikerek. Tisztában vagyok vele, hogy kockázatot vállaltam azzal, hogy kiléptem ebből a buborékból, és Torinóba igazoltam. Csapatot, bajnokságot, kultúrát váltottam. De ez még nem minden.

Véleményem szerint ez a klubváltás volt a fő oka annak, hogy 2018-ban nem kaptam meg az Aranylabdát. Ha Lionel Messi kapja meg az Aranylabdát, én biztosan visszavonulok."

Mint ismert, 2018-ban sem Ronaldo, sem pedig Messi nem kapta meg a labdarúgás legrangosabb egyéni díját, ugyanis a sportújságírók a Real Madrid horvát sztárjának, Luka Modricnak ítélték oda az Aranylabdát.

Cristiano Ronaldo 2017-ben kapta meg legutóbb az Aranylabdát Forrás: AFP/Valery Hache

Az ötszörös aranylabdás támadó kitért a PSG folyamatos érdeklődésére is.

– kacérkodott önéletrajzi könyvében az ötszörös aranylabdás portugál sztár.

Mindent egy helyen az Eb-ről