Az egész sportvilág a haldokló Peléért imádkozott karácsony első napján

Brazil v South Korea: Round of 16 - FIFA World Cup Qatar 2022 South Korea,2022 FIFA World Cup Qatar,Brazil,FIFA,Soccer,sports Horizontal
DOHA, QATAR - DECEMBER 05: Players of Brazil hold a banner showing support for former Brazil player Pele at the end of the FIFA World Cup Qatar 2022 Round of 16 match between Brazil and South Korea at Stadium 974 on December 05, 2022 in Doha, Qatar. Mustafa Yalcin / Anadolu Agency (Photo by MUSTAFA YALCIN / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A vastagbélrákban szenvedő Pelé állapota nem javult, az egész sportvilág a haldokló brazil focilegenda életéért imádkozik, akinek lehet, hogy már csak órái vannak hátra. Karácsony első napján Marco Rossi szimpatikus nyilatkozata és Kylian Mbappé kockázatos döntése is figyelem középpontjába került. 

A háromszoros világbajnok Pelé állapota nem javult, a brazil sajtó szerint bármikor bekövetkezhet a tragédia. A halálos beteg brazil labdarúgó legenda lánya a kórteremben készült fotók után egy videót is megosztott édesapja ágya mellől, aki már nem tud reagálni a jókívánságokra.

Nemrég ért véget a katari labdarúgó-vb, de Kylian Mbappé kockázatos döntést hozott, ugyanis nem tartott szünetet és máris edzésbe állt. A francia sztárfocista a vb-döntő elbukása miatti csalódottságát akarja feledtetni, ugyanakkor a PSG erőnléti edzője szerint veszélyes, amit csinál.

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi a jövővel kapcsolatban meglepően, ugyanakkor végtelenül szimpatikusan nyilatkozott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!