Megint gyászba borult a sportvilág, botrány Benzema miatt, mellmutogatás interjú közben

French Team Football - FIFA World Cup 2022, Training session NurPhoto FIFA WOrld Cup 2022 Training Session France France National Team National Team Qatar22 Qatar2022 worldcup22 worldcup2022 worldcup Qatar Katar International soccer Sports Soccer Professi
Karim Benzema during offical training France National team at FIFA World Cup Qatar 2022 at 19 November 2022. (Photo by Ayman Aref/NurPhoto) (Photo by Ayman Aref / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Karácsony után sem állt meg az élet. Az ünnep utáni első munkanapon sajnos halálhírből ismét több volt a szokásosnál, botrány volt Karim Benzema miatt a franciáknál, Pelé hálálhírét keltettek, volt egy kis mellmutogatás, illetve sztárcsapatokkal folytatódott a Premier League. Visszapillantó.

A nap elején sajnos ismét sorra érkeztek a tragikus hírek, kedd hajnalban, életének 82. évében hosszú betegség után elhunyt Szöllősi Imre, kétszeres olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok kajakos, illetve meghalt a focista, aki egy hónappal ezelőtt fejbe lőtte magát. A korábbi labdarúgó, Bojan Jamina a Kelet-Szarajevóban található Szerbia nevű kórházban hunyt el.

Emiliano Martíneznek az Argentína világbajnoki címét követő vulgáris ünneplése az egykori chilei válogatott csatárt, Mauricio Pinillát is bosszantotta, aki alaposan helyretette a gusztustalan kapust.

Emiliano Martinez kis túlzásba vitte az ünneplést miután megkapta a legjobb kapus díjat Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

Hatalmas botrány robbant ki a franciáknál. A Real Madrid aranylabdás francia válogatott játékosa, Karim Benzema sérülés miatt egy percet sem futballozott a katari vb-n, de a menedzsere kitálalt, és szerinte a kieséses szakaszban már szerepelhetett volna a támadó.

A szuperszexi bokszolónő, Ebanie Bridges nem megy a szomszédba egy kis meztelenkedésért. Karácsonykor példul a szépen feldíszített fa és a kandalló előtt állva, egy Mikulás-sapkával takarta el a melleit. Az OnlyFans modell ennél is jobban megdöbbentette a rajongóit, na meg persze a riportert, amikor interjú közben villantotta meg a melleit.

A bokszoló Ebanie Bridges megmutatta a melleit Forrás: instagram.com/ebanie_bridges/

A közösségi médiában villámgyorsan terjedt el a hír, hogy meghalt a súlyos beteg futball-legenda, Pelé. Szerencsére csak átverés volt.

Folytatódott a Premier League: a Chelsea öt nyeretlen találkozó után győzött ismét az angol labdarúgó-bajnokságban. A 17. forduló keddi játéknapján vendéglátóként kerekedett a Bournemouth fölé, míg a Manchester United hazai pályán 3-0-ra legyőzte a Nottingham Forest együttesét.

Mindent egy helyen az Eb-ről