A kifütyült Messi dühösen távozott - videó

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's Argentine forward Lionel Messi reacts during the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Stade Rennais FC at The Parc des Princes Stadium in Paris on March 19, 2023. (Photo by Anne-Christine POUJOULAT / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain szurkolóinak nem sok okuk van mostanában az örömre., ugyanis az újabb BL-kudarc után most a bajnokságban szenvedett megalázó vereséget. Az elégedetlen drukkerek elsősorban Lionel Messin töltötték ki a haragjukat, aki meglehetősen feldúltan távozott a lefújás után.

A saját szurkolói által kifütyült hétszeres aranylabdás klasszis volt az egyetlen, aki azonnal az öltözőbe vonult a Rennes elleni 2-0-s vereséget követően. A drukkerek már hét közben hangot adtak annak, hogy az argentin sztárban látják a PSG sikertelenségét a nemzetközi porondon, a Rennes elleni váratlan pofon után pedig megint Messin töltötték ki a haragjukat.

Ez érthetően nem tetszett a 35 éves világbajnok támadónak, és meglehetősen dühösnek tűnt a felvételek alapján, miközben csapattársai kint maradtak a pályán és megköszönték a a Parc de Princes közönségének a buzdítást.

Mindent egy helyen az Eb-ről