A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaMagyarország-Hollandia
HUNHungary
09:00CselgáncsItaly-Hungary
HUNMagyarország
13:00VívásJapan-Hungary
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl

Itt a lista: ők lehetnek a Chelsea új menedzserei

Soccer Champions League/ FC Bayern Munich - Villarreal CF 1-1. CL League database Germany Europe 2022 FCB SOCCER FOOTBALL European competition professional football SP SPORT SPORTS international 2022 game 22 season2021 season 2021 CLUB DRESS SHIRT club te
coach Julian NAGELSMANN (FC Bayern Munich), serious, skeptical, single image, cut single motif, portrait, portrait, portrait Soccer Champions League/ Quarterfinals FC Bayern Munich - Villarreal CF 1-1, on April 12th, 2022 ALLIANZARENA. (Photo by Frank Hoermann/SVEN SIMON / Sven Simon / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Vasárnap este jött a hír, hogy alig hét hónap után kirúgta a Chelsea az eredetileg öt évre szerződtetett Graham Pottert.

A hírek szerint a Bayern Münchentől kirúgott Julian Nagelsmann a legesélyesebb jelölt, de a fiatal németre lecsapna a Tottenham is, és a két londoni klub mellett edzőt keres a Leicester is, amely szintén hétvégén váltott, ott Brendan Rodgers maradt állás nélkül.

Julian Nagelsmann még mindig csak 35 éves, és mióta távozott a Bayerntől, a Tottenham érdeklődéséről lehetett hallani, de lehet nem véletlen, hogy a Chelsea pont most kirúgta Pottert. Lehet a klub nélkül lévő németnek csináltak helyet?

Julian Nagelsmann a legesélyesebb jelölt Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / SvenSimon/Frank Hoermann/Sven Simon

Csapat nélkül van Mauricio Pochettino is, aki a Tottenhammel BL-döntős volt, legutóbb pedig a PSG-nél dolgozott, tehát a nagy nevekkel elboldogul, jól ismeri Londont és a Premier League-et is. Az 51 éves szakember tavaly nyár óta klub nélkül van.

A jelöltek között van Luis Enrique is, aki a spanyol válogatottól köszönt el a vb után. A Barcelonával anno triplázó szakember szívesen dolgozna a Premier League-ben.

Nincs csapata Zinedine Zidane-nak sem, aki a francia válogatott kispadjára várt – hiába. A háromszoros BL-győztes edző ugyanakkor nem siet sehova, ő inkább arra vár, hogy megfelelő kispad szabaduljon fel a számára.

Antonio Conte is szabad, aki korábban nyert már bajnoki címet a Chelsea-vel. Az olasz dühkitörése után mennie kellett a Tottenhamtől, kérdés, kaphat-e újabb esélyt Londonban az új tulajdonostól, illetve könnyen lehet, hogy Conte egy kis pihenőre szavazna inkább.

A főbb jelöltek mellett előkerült még Roberto de Zerbi neve, aki éppen Pottert váltotta a Brightonnál és remek munkát végez. Jó munkát végez a Brentford mestere, Thomas Frank is, valamint arról is lehet olvasni, hogy új kihívásra vágyik az Atlético trénere, Diego Simeone is, de meglepő lenne, ha nem vinnél el nyárig a madridi csapatot.

Meglepőbb lenne mondjuk Brendan Rodgers szerződtetése vagy egy korábbi klublegenda, John Terry kinevezése, akivel hasonlóan járhatna a klub, mint korábban Frank Lamparddal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!