A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaMagyarország-Hollandia
HUNHungary
09:00CselgáncsItaly-Hungary
HUNMagyarország
13:00VívásJapan-Hungary
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A francia bajnokság 30. fordulójában a Nizza csapata a Paris Saint-Germain csapatát fogadta. Az első félidőben Messi góljával a párizsiak szerezték meg a vezetést. A második félidőben Sergio Ramos fejesgóljával pedig megnyerte a meccset a PSG.

A PSG a legtuóbbi két meccsén kikapott a bajnokságban, így a Nizza otthonában mindenképpen nyerni szeretett volna a párizsi csapat. A Nizza a legutóbbi öt fordulóban csak egyszer tudott nyerni.

A vendégek már a 26. percben megszerezték a vezetést: Nuno Mendes beadása rossz volt Mbappénak, de a francia világbajnok mögött érkező Messinek tökéletes volt, és az argentin támadó nem is hibázta el a helyzetet.

Messi gólt lőtt Forrás: AFP/Christophe Simon

A 44. percben Donnarummának kellett védenie Pepe lövését, de nagyobb helyzet egyik csapat előtt sem adódott az első félidőben.

Az 52. percben Dante fejese a kapufán csattant, kishíján kiegyenlített a hazai csapat. Két perccel később Messi beadása után Ramos fejelt a kapu mellé. A Nizza a jobbhátvéd Ndayishimiye révén ismét veszélyes lövést engedett a PSG kapujára az 58. percben, de az olasz kapus ismét a helyén volt.

A 76. percben végleg eldőlt a meccs: Messi szöglete után Sergio Ramos fejelt a hálóba. A PSG így győztesen távozott a Nizza otthonából, és két vesztes meccs után újra nyerni tudtak Messiék.

Ligue 1, 30. forduló

NIzza - Paris Saint-Germain 0-2 (0-1)



Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!