A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Újabb kudarc érte Cristiano Ronaldót, majdnem elsírta magát - videó

fbl Horizontal FOOTBALL HEADSHOT HANDS ON HEAD
Nassr's Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts to a missed chance during the Saudi Super Cup semi-final football match between Al-Ittihad and Al-Nassr at the King Fahd Stadium in Riyadh on January 26, 2023. (Photo by Fayez NURELDINE / AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo csapata, az al-Nasszr 1-0-ra kikapott az bő fél órán át emberhátrányban játszó Al Wehda ellen a szaúdi Király Kupába elődöntőjében, ezzel a portugál klasszis együttese a Szuperkupa után újabb kupasorozatból esett ki.

Botránya után Cristiano Ronaldo ismét csapatkapitányként vezette pályára az al-Nasszr együttesét, amely hazai pályán azt az Al Wehdát fogadta, amelyet februárban éppen az ötszörös aranylabdás négy góljával győzött le 4-0-ra.

A szaúdi bajnokság alsóházában tanyázó mekkai csapat azonban meglepésre a 26. percben megszerezte a vezetést a francia Jean-David Beauguel révén. A folytatásban az al-Nasszr nyomasztó fölényben játszott, sőt az 53. percben emberelőnybe is került, de ezt sem volt elég ahhoz, hogy betaláljanak. Pedig

a portugál klasszis a hajrában közel járt az egyenlítéshez, egy jobbról középre adott labdát a tizenegyespont magasságából kapásból lőtt kapura, de keresztlécet találta el.

Ronaldo a lefújás után teljesen összetört és szomorúan hagyta el a pályát, ami nem is csoda, mivel jóeséllyel trófea nélkül marad az idei szezonban.

Így a szaúdi Szuperkupa után a helyi kupasorozatból is kiesett Ronaldóval a soraiban az al-Nasszr, amely már a bajnokságban is elbukta vezető helyét. A szaúdi bajnokságból még hat forduló van hátra. Az al-Nasszr hátránya három pont az Al-Ittiddal szemben, ám utóbbi egy meccsel kevesebbet játszott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!