A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Kazakhstan
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Kedden robbant a bomba, hogy az argentinok világbajnoka és hétszeres aranylabdás futballistája, Lionel Messi mindenben megállapodott új klubjával, és a nyáron Szaúd-Arábiába igazol. Az argentin sztár édesapja, Jorge Messi most megszólalt, és elárulta, mi igaz abból, hogy fia a Közel-Keleten folytatja pályafutását.

A francia AFP hírügynökség kedden már kész tényként közölte, hogy a Paris Saint-Germain labdarúgója mindenben megegyezett az al-Hilal együttesével és szerződése lejártával a nyáron Szaúd-Arábiába igazol, ahol a hírek szerint évi 500-600 millió eurót kereshet majd.

Messit apja tagadja, hogy fia megállapodott volna a szaúdiakkal Forrás: AFP/Franck Fife

Lionel Messi édesapja és tanácsadója, Jorge kedd délután nyilatkozatot adott ki, hogy tisztázza az al-Hilallal kapcsolatos pletykákat. Az átigazolási ügyekben általában jól értesült olasz sportújságíró, Fabrizio Romano is megosztotta a közleményt, amely szerint egyetlen csapattal sincs megállapodás, a világbajnok labdarúgó jövőjéről a szezon végén születik döntés.

A pletykák mindig terjednek, és sokan felhasználják Lionel nevét, hogy ismertséget szerezzenek, de az igazság az, hogy senkivel sincs semmilyen megállapodás. Sem szóban, sem írásban nem egyeztünk meg senkivel, és ez nem így is lesz a szezon végéig" – jelentette ki az Instagramon Messi apja.

Messi ebben a szezonban 28 bajnokin 15 gólt szerzett és 15 gólpasszt osztott ki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!