Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójában bemutatkozik a címvédő Ferencváros is, amely a Fehérvár FC otthonában lép pályára. A találkozót az a Bognár Tamás vezeti majd, akinek a teljesítményét számos kritika érte az elmúlt években.

Az ulloi129.hu beszámolója szerint az elmúlt szezon legbotrányosabb eseteiből számos köthető Bognár játékvezetőhöz. A Ferencváros egyik szurkolói blogja emlékeztetett rá, hogy Bognár volt az, aki a Zalaegerszeg–Honvéd meccsen kiállította Ricardo Monizt, amikor a holland szakember a Honvéd-szurkolók huhogását kifogásolta, és ugyancsak a ZTE-t sújtó hiba volt, mikor a Kecskemét ellen nem adott előnyszabályt, ezzel elvéve a zalaiak találatát.

A DVSC–Puskás Akadémia rangadóján sem állt a helyzet magaslatán, amikor előbb megadott egy tizenegyest a hazaiak javára, majd pár perccel később a videobíró által visszavonta és színészkedés miatt Ferenczit állította ki második sárga lappal. A Honvéd-Kecskemét találkozóján ugyancsak kicsúszott az irányítás Bognár kezei közül, amikor annak ellenére nem ítélt meg egy büntetőt a vendégeknek, hogy a videóbíró jelezte.

Bognár Tamás vezeti a Fradi és a Fehérvár bajnokiját Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Az előző szezonban háromszor fújt Bognár a Fradinak, a szeptemberi Újpest elleni 6-0 alkalmával Zachariassen ellen tizenegyest érő szabálytalanságot nem vette észre, ám akkor a videóbíró megmentette. A Mezőkövesd ellen két tizenegyes-szituációban hozott döntést a bíró, mindkétszer a magyar bajnok kárára. Legutóbb pedig a Fehérvár és a Fradi meccsén hibázott novemberben, amikor nem adott meg egy jogos tizenegyest a zöld-fehéreknek, csak miután a VAR-szobából kihívták, hogy nézze meg az esetet.

Az NB I előző kiírásában összesen hat tizenegyest ítélt Bognár, de ezeknek a felét azonban csak a videobíró segítségével.

Mindent egy helyen az Eb-ről