A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Újpest FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy hét év után távozik Branko Pauljevics, a csapat szerb futballistája.

A klub honlapjának szerdai beszámolója szerint a 34 éves védő 239 mérkőzésen lépett pályára lila-fehérben, ezeken 8 góllal és 20 gólpasszal segítette az együttest, és tagja volt a 2018-ban és 2021-ben Magyar Kupa-győztes csapatnak.

Branko Pauljevics (jobbról a második) kétszer nyert Magyar Kupát az Újpesttel
Fotó: Polyák Attila - Origo

A vasárnap befejeződött szezont követően a tizedik helyen zárt Újpest - melynél tulajdonosváltás történt az idény közben - ezt megelőzően nyolc játékos távozását jelentette már be.

A nyári felkészülési időszakban óriási változások lesznek a tulajdonosváltáson átesett Újpest csapatánál. A játékosmozgás mellett edzőkérdés is van a csapatnál, ugyanis gyakorlatilag azóta repkednek a nevek, amióta megtörtént a tulajdonosváltás. A legújabb név ifj. Bene Ferencé, de korábban más nevek is felbukkantak. Gyanítható, hogy az Újpest labdarúgócsapatának új tulajdonosai nem Mészöly Gézával képzelik el a közös munkát. A lehetséges jelöltekről itt írtunk bővebben.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!