Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia
Vágólapra másolva!
Betegség miatt Aleksandar Pavlovic egyelőre nem állhat a pénteken rajtoló, hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő német labdarúgó-válogatott rendelkezésére.

Az még nem világos, hogy a csoportkörben a magyarokkal is találkozó házigazda együttes szövetségi kapitánya, Julian Nagelsmann mikor számolhat vele. 

Germany - Ukraine, Aleksandar Pavlovic
Aleksandar Pavlovic betegséggel küzd
Fotó:  Tom Weller / DPA 

A Bayern München középpályása márciusban mandulagyulladás miatt hagyott ki meccseket, és akkor jelezte: fontolgatja, hogy a nyáron kiveteti a manduláját.

Niclas Füllkrug ugyanakkor cáfolta, hogy sérült lenne. A csatár csereként lépett pályára a görögök ellen 2-1-re megnyert pénteki előkészületi összecsapáson, és sajtóértesülések szerint fájlalta a térdét.

"Jól vagyok, nem tudom, honnan származik ez az információ. Harmincegy évesen mindig fáj valahol" - jegyezte meg viccesen a Borussia Dortmund játékosa.

Az Eb pénteki nyitómérkőzésén Skócia lesz a németek ellenfele, aztán június 19-én a magyarokkal, június 23-án pedig a svájciakkal játszanak az A csoportban.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről