A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Rádió 1 műsorvezetője, Sebestyén Balázs a helyszínen tekintette meg a magyar labdarúgó-válogatott németek elleni Eb-csoportmeccsét. Sebestyén a VIP-szektorból nézte a meccset, majd egy botrányosan gúnyos megjegyzést osztott meg a közösségi médiában.

A Rádió 1 reggeli műsorának vezetője Stuttargtban tartózkodott és a helyszínen tekintette meg a magyar válogatott németek elleni meccsét az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában. Szoboszlai Dominikék kifejezetten jól futballoztak, sokkal dinamikusabban, mint Svájc ellen, ám egy óriási bírói hibának is köszönhetően végül 2-0-s vereséget szenvedtek a házigazdától.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 2: Group A Germany v Hungary
Szoboszlaiék nagyot küzdöttek, de a második meccsüket is elveszítették az Eb-n
Fotó: AFP/Damien Meyer

Sebestyén Balázs botrányos megjegyzése

A Mandiner észrevette, hogy Sebestyén Balázs az Instagramon közzétett történetében egy kifejezetten gúnyos posztot osztott meg a magyar válogatott veresége kapcsán, amellyel egyben a Fidesz háborúellenes kampányára is utalhatott. 

A meccs megnyeréséből ki kell maradni, a döntetlent csak békével érhetjük el" - 

írta posztjában a műsorvezető.

Sebestyén Balázs, SebestyénBalázs, rádió, rádiós
Sebestyén Balázs botrányos megjegyzéssel gúnyolódott a magyar válogatotton
Fotó: Heves Megyei Hírlap/Huszár Márk

A magyar válogatott legközelebb június 23-án, vasárnap lép pályára az Európa-bajnokságon, a skót csapattal találkozik az A csoport utolsó fordulójában, amelyből még matematikailag továbbjuthat.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!