Vágólapra másolva!
Az UEFA Bajnokok Ligája lebonyolítása változik, ám a megszokott magas minőségű közvetítés az új idényben is megmarad a Sport TV-n. A Sport1 és Sport2 a magyar sporttelevíziózás történetében először sugároz több mint száz mérkőzést élőben - a jól ismert arcok mellett sztárigazolással bővül a közvetítő csapat.

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) és a Sport TV-t üzemeltető AMC Networks International - Central and Northern Europe (AMCNI-CNE) hosszútávú, többéves együttműködésének köszönhetően továbbra is követhetjük a Sport TV-n az UEFA Bajnokok Ligája mérkőzéseit. A korábbi évektől eltérően a 2024-25-ös szezont az UEFA Bajnokok Ligája 36 csapattal kezdi meg, több játéknappal, például eddig sohasem látott januári fordulókkal. A lebonyolítási rendszer változásának köszönhetően a Sport TV-n másfélszeresére nő az élőben közvetített mérkőzések száma, ami a magyar sporttelevíziózás történetében először haladja meg a százat.

Real Madrid UEFA Champions League Trophy Parade
Toni Kroos ünnepl a BL-serleggel a Real madrid 15. diadala után
Fotó: Anadolu via AFP

Ami viszont nem változik, az a napi négy élő meccs, valamint a magas színvonalú közvetítés. Utóbbira garancia, hogy a stábban helyet kap a Bajnokok Ligáját már az 1992. őszi induláskor is kommentáló Faragó Richard, valamint többek között Méhes Gábor, Petur András és Nyilasi Tibor is. Sőt, egy régi-új arc is csatlakozik a csapathoz! 

„Ezúton szeretném bejelenteni, hogy visszatér a Sport TV stábjába Bognár György, akit az idén az év edzőjének választottak Magyarországon. Vele tovább erősödik az egyébként is elsőrangú szakértői csapatunk”jelentette be Máté Pál, a Sport TV főszerkesztője, az AMCNI-CNE alelnöke.

A Sport TV Bajnokok Ligája-közvetítéssorozata augusztus 20-án, a főtáblára jutásról döntő playoff első mérkőzéseivel kezdődik.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről