Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint az Eb-nyolcaddöntben búcsúzó belga válogatott futballistája, Kevin De Bruyne minden megállapodott a szaúdi al-Ittihad csapatával, így már a nyáron távozhat az angol bajnok Manchester Citytől.

Az olasz újságíró, Rudy Galletti pénteken aról számolt be a közösségi oldalán, hogy Kevin de Bruyne elhagyhatja a Manchester Cityt és a szaúdi al-Ittihadnál folytatja pályafutását. Galletti információi szerint a szaúdi klub képviselői már találkoztak a belga játékossal és annak ügynökével, sőt szóban már meg is állapodtak a közös folytatásról.

De Bruyne szerződése jövő nyáron le a Manchester Citynél, így az angol bajnok most még komoly összegért értékesíthetné a rutinos játékost. De Bruyne, aki 382 meccsen 102 gólt lőtt és 170 gólpasszt osztott ki a Manchester Cityben, nem zárta ki annak lehetőségét, hogy Szaúd-Arábiába igazoljon, nem rég egy interjúban beszélt arról, hogy a felesége is nyitott lenne az "egzotikus kalandra" - írja a The Sun.

Az előző idényt a szaúdi bajnokság ötödik helyén záró al-Ittihadnak már csak a Manchester Cityvel kell megállapodnia a 33 éves középpályás átigazolási díjáról.

France v Belgium: Round of 16 - UEFA EURO 2024
De Bruyne nyáron csapatot válthat
Fotó: NurPhoto via AFP 

A dzsiddai székhelyű Al-Ittihad az elmúlt szezonban az ötödik helyen végzett a szaúdi Pro-Liga-ban.

Amennyiben a két klubnak sikerül megállapodnia, úgy De Bruyne olyan sztárokkal játszhat együtt a dzsiddai csapatban, mint Karim Benzema, N'Golo Kante vagy épp Fabinho.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Mindent egy helyen az Eb-ről