A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Bolla Bendegúz kiállítása ellenére csapata, a Rapid Wien 2-1-re nyert a Wisla Kraków otthonában a labdarúgó Európa-liga-selejtező második fordulójának első mérkőzésén, csütörtökön.

A magyar válogatott szélsője, Bolla Bendegúz az első félidő hosszabbításában azért kapott piros lapot, mert egy szerelési kísérlet során eltalálta ellenfele térdét. A játékvezetője elsőre sárga lapot adott a magyar játékosnak a talpalásért, de végül a VAR-vizsgálat után megváltoztatta a döntését és azonnali pirossal kiállította. A 24 éves hátvédnek ez volt az első tétmérkőzése az osztrák csapatban, amely a németországi labdarúgó Európa-bajnokság előtt jelentette be a szerződtetését.

A másodosztályban szereplő, de a Lengyel Kupában címvédő krakkóiak keretében még nem szerepelt a kedden igazolt Kiss Tamás - olvasható az MTI beszámolójában.

A visszavágót egy hét múlva rendezik Bécsben, a párharc győztesére a szlovák Ruzomberok vagy a török Trabzonspor vár majd.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!