Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Mint ismert, a következő szezontól a Ferencvárosi Torna Club csapatai és sportolói az olasz Macron ruházatát viselik majd. A bajnoki címvédő hétfőn be is mutatta a focicsapat legújabb mezeit.

Azt már a Fradi pár nappal ezelőtti közleményéből lehetett tudni, hogy a klub új csapatruházata teljesen egyedi lesz a Ferencváros történelme, hagyományai és szimbólumai által inspirált grafikai elemeknek köszönhetően, amelyek úgy lettek megalkotva, hogy a játékosok és a szurkolók által egyaránt érzett identitás és összetartozás érzését kifejezzék. 

Fradi, Macron
A Fradi a jövőben a Marcron felszereléseiben játszik 
Fotó: fradi.hu

Az új kollekció a Macrontól megszokott minőséggel, technológiával, dizájnnal és a részletekre való odafigyeléssel büszkélkedhet. 

A Fradi bemutatta az új mezeit

A hivatalos bemutató előtt már egy kis ízelítőt feltett videó formájában a Fradi, ezt ide kattintva nézhető meg. Egy óra múlva pedig megérkezett a hivatalos "leleplezés" is. 

Az új sportszergyártó, a Macron három teljesen egyedi mezt tervezett a rekordbajnok Ferencvárosnak.

A játékosok az előző szezonokhoz hasonlóan a következő idényben is három mezben játszanak.  A hazai mez mintázatát a klasszikus függőleges zöld-fehér vonalak jellemzik. A gallért piros-fehér-zöld csíkok díszítik, a "Küzdeni mindig, feladni soha" mottó pedig megtalálható a nyak hátsó részén, valamint körbefut a gumírozott szegélyekkel rendelkező mez aljának belsejében is - írja a fradi.hu.

Ftadi, Macron
Íme, az új Fradi-mezek
Fotó: fradi.hu

Az idegenbeli mez modern dizájnjának alapja fekete, felületét zöld, dinamizmust és az erőt szimbolizáló mintázat díszíti, a gumírozott szegélyeken zöld-fekete háromszög mintázat fut végig, a "Küzdeni mindig, feladni soha" mottó pedig megtalálható a mez aljának belsejében.

Az aranyszínű mez teljes felületét a klub jeligéit jelképező dombornyomott három E betű (Erkölcs, Erő, Egyetértés) díszíti, gallérja elegáns kinézetet kölcsönöz, a gumírozott szegélyeken egy fekete csík található.

Fradi mez
A Fradi új hazai meze
Fotó: Botka Endre/Facebook

A kapusmezek is ugyanilyen tervezéssel és feliratozással készülnek. Négy színben, narancssárga, sárga, szürke és türkiz színben viselhetik majd Dibusz Dénesék.

Mindhárom Macron Eco Fabrics és a kapusmezekről elmondható, hogy olyan fonalból készül, amely 100% PET újrahasznosított poliészter, és rendelkezik a Global Recycle Standard tanúsítvánnyal.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről