Vágólapra másolva!
Hétfőn délután Madridban leszállt a friss Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatottat szállító repülőgép. A spanyol csapat tagjai hétfő este a szurkolókkal együtt ünneplik majd a győzelmet Madridban.

A szurkolók még hétfő este együtt ünnepelhetnek kedvenceikkel. A spanyol csapat vasárnap este a berlini fináléban 2-1-re legyőzte az angolokat, ezzel rekordnak számító negyedik alkalommal lett a földrész legjobbja.

A repülőutat ugyanaz a jó hangulat jellemezte, mint az egész edzőtábort, és ez kétségtelenül az egyik fontos pillére volt a csapat sikerének"

 - olvasható a spanyol szövetség hazaérkezést követő közleményében.

Spanish national football team arrive in Madrid
Elsőként a csapatkapitány, Álvaro Morata szállt le a csapatot szállító repülőgépről
Fotó: Anadolu via AFP 

Hazaérkezett az Európa-bajnok spanyol válogatott

A delegációt a döntőt helyszínen megtekintő VI. Fülöp király fogadja a Zarzuela-palotában, majd Pedro Sánchez miniszterelnöknél tesz látogatást a válogatott a Moncloa-palotában, ezt követően indulhat a közös ünneplés a szurkolókkal várhatóan este 20 óra felé. 

A csapatot nyitott tetejű busszal vezetik körbe Madrid belvárosában, majd a főváros egyik legforgalmasabb és legszebb terén, a Plaza de Cibeles veszi kezdetét a vélhetően hajnalig tartó fergeteges buli, ahol már 19.30-tól zenei programokkal várják a szurkolókat. A madridi főtéren természetesen már vasárnap éjjel is rengetegen ünnepelték Spanyolország diadalát.

A válogatott a tervek szerint 21.15-kor lép a színpadra, akkor kezdődik meg az igazi fieszta, és meglepetéseket is ígérnek - írja a Magyar Nemzet. A hírek szerint  spanyol válogatott ünnepségén részt vesz Carlos Alcaraz is, aki vasárnap megnyerte a wimbledoni tenisztornát.

A spanyol válogatott mind a hét mérkőzését megnyerve lett Európa-bajnok 1964, 2008 és 2012 után.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről