Vágólapra másolva!
Jürgen Klopp 2015-ben került Liverpoolba és egészen a legutóbbi szezon végéig az angol csapat vezetőedzője volt, majd saját kérésre elhagyta a klubot, hogy egy nagyobb pihenőt adjon magának.

Klopp a Liverpool együttesével Bajnokok-Ligáját és 30 év után bajnokságot is nyert, mellette behúzta még a csapattal az UEFA szuperkupáját, az angol szuperkupát is, hogy tényleg csak a legfontosabb trófeákat említsük. Nem mellesleg liverpooli regnálása alatt az év labdarúgó edzője díját is bezsebelte a német szakember.

A klubtól saját kérésre távozott a német mester, aki szeretne legalább egy évet pihenni a feleségével, bár ettől függetlenül már megtalálták egy lehetséges munkával, amelyet aztán visszautasított a szakvezető.

Thiago Alcantara, Liverpool, Jürgen Klopp, Andy Robertson
Nem bírták sokáig Klopp nélkül Liverpoolban. Fotó: AFP / AFP 

Nem bírják Klopp nélkül

A Magyar Nemzet számolt be róla, hogy az 57 éves szakember most visszatér Liverpoolba, hogy a klub jótékonysági szervezetének, az LFC Alapítványának legyen a tiszteletbeli nagykövete. Klopp így nyilatkozott az új feladatköréről: 

Az LFC Alapítvány hihetetlen közösségi munkát végez Liverpool vonzáskörzetében és azon túl egyaránt, ezért is büszke vagyok rá, hogy folytathatom velük az együttműködést, mint a szervezet első tiszteletbeli nagykövete. Alig várom, mit vihetünk véghez együtt most, hogy több időm van."

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről