Vágólapra másolva!
Kedden este Spanyolország meggyőző teljesítménnyel 2-1-re verte Franciaország legjobbjait az Európa-bajnokság első elődöntőjében. A mérkőzést követően egy túl lelkes biztonsági őr egy pályára berohanó szurkolót üldözve véletlenül lerúgta a spanyolok játékosát, Álvaró Moratát.

A spanyol nemzeti tizenegy a lefújást követően önfeledten ünnepelt a saját szurkolótábora előtt, amikor, akárcsak a mérkőzésen, egy pályára berohanó szurkoló miatt kellett a biztonságiaknak intézkedni. Ezúttal az egyik őr a nagy üldözés közben elcsúszott és páros lábbal elkaszálta Moratát. 

lerúg
Morata sérülése megijesztette a szurkolókat. (Fotó: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP)

Megsérült a csapatkapitány?

Az eset után az ünneplést egyből a félelem váltotta fel, mivel az Atlético Madrid futballistája fájdalmasan húzta a jobb lábát és elsőre elég komolynak tűnt a sérülése. Szerencsére néhány perccel később a 31 éves focista ismét az övéi körében ünnepelt, amivel megnyugtatta a szurkolókat és az érte aggódókat. Morata olyannyira rendben van, hogy most már viccelni is van kedve a történtekkel, ugyanis azt nyilatkozta, hogy az eset 

Sárga lapot ért, ennyi!"

.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről