Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Megdöbbentő felvétel látott napvilágot arról, hogy a Portugália-Szlovénia Eb-nyolcaddöntő alatt brutálisan megvertek egy futballrajongót a biztonsági őrök.

A közösségi médiában kezdett el terjedni az a felvétel, amely a hétfő esti nyolcaddöntőben történt. A lelátóról rögzítették, amint egy portugál szurkolót ököllel ütöttek és megrugdostak a biztonsági őrök a Frankfurti Arénában, míg egy másik szurkoló hátrakötött kézzel a földön hevert. Bár azt nem tudni egyelőre, hogy mi váltotta ki a balhét, a The Sun portugál lapokra hivatkozva arról számolt be, hogy egy szemtanú szerint az erőszakos jelenetek akkor történtek, amikor Portugália büntetőhöz jutott a gól nélküli döntetlennel zárult rendes játékidő hosszabbításában, az egyik szurkoló pedig megpróbált befutni a pályára. 

Ronaldo aztán a 103. percben kihagyta a tizenegyest - sorozatban 24 sikeres büntető után rontott ismét - így a portugálok hosszabbításra kényszerültek. A kihagyott büntető után az ötszörös aranylabdás keservesen zokogott, a csapattársainak kellett vigasztalni és lelket önteni belé. A tizenegyespárbajnál viszont Ronaldo elsőként állt oda büntetőt rúgni és értékesítette is a sajátját, majd Bruno Fernandes és Bernardo Silva is betalált, miközben Diogo Costa három szlovén kísérletet is hárított, így a portugál labdarúgó-válogatott jutott a negyeddöntőbe, ahol majd péntek este a franciákkal találkozik.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Mindent egy helyen az Eb-ről