Vágólapra másolva!
Már csak egy mérkőzés van hátra a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokságból. Anglia-Spanyolország döntő lesz vasárnap este, a mérkőzés előtt pedig mindkét csapat kihasználja az idejét az edzésekre.

A spanyol válogatott pénteki edzésén úgy döntött a szövetségi kapitány, hogy egy kisebb játékkal dobja fel a hangulatot. A keret tagjai egymás ellen léptek pályára, egy az egy elleni küzdelemben összemérve a tudásukat.

Csak egy maradhat

A spanyol házi döntő aztán igazi álom párosítást hozott. 

A csapat kapitánya, Álvaró Morata csapott össze az Eb-n berobbant fiatal tehetséggel, Lamine Yamallal. Igazi csemege volt ez a párharc, amelyben mindkét futballista megcsillogtatta technikai tudását és elképesztő labdaérzékét. 

Egyúttal megnyugtató volt látni, hogy Morata teljesen rendben van, az ő esetében a szurkolók egy kisebb szívrohamot kaptak, miután egy túl lelkes biztonsági őr véletlenül lerúgta a 31 éves focistát kedden este a Franciaország elleni győzelmet követően egy pályára rohanó szurkolót üldözve.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről