A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Az OTP Bank Liga negyedik fordulójának vasárnap késő délutáni mérkőzésén a Paks a másodosztályból frissen feljutott Nyíregyházát fogadta. A találkozón az első két kapura lövésből gól lett, végül a 90 percet követően 2-1-s paksi győzelemmel ért véget a meccs.

Belekezdtek a csapatok a mérkőzésen, mind a paksiak, mind a nyíregyháziak első kaput eltaláló lövéséből gól lett. Időrendben előbb volt a paksi találat egy szögletet követően, Kinyikre nem figyelt senki és közvetlen közelről lőhetett gólt az 5. percben.

Majd a 16. percben jött a válasz, egy jó kiugratást követően a korábbi paksi játékos, Tamás lőtt hatalmas gólt Szappanosnak, ezzel 1-1-re változtatta meg az eredményt. Tamás egyébként az egyenlítés után szimpatikusan nem ünnepeltette magát.

Az első félidőnek itt még korántsem volt vége, Kovácsréti révén a vendégek újabb gólt szereztek, de sokáig nem örülhettek neki, mert kiderült, ha csak centiméterekkel is, de lesről született a találat. Az első félóra végére aztán még egy Bese bravúr és aztán a kapufa is kellett a vendég oldalon, hogy megmaradjon az 1-1-s állás.

Aztán a 44. percben

Silye elképesztően nagy gólt lőtt kapásból, Besének esélye sem volt a kiválóan eltalált lövésnél, ezzel 2-1-es paksi előnnyel mehettek el a felek a szünetre.

A második felvonásban a vendégek próbálkoztak az egyenlítéssel, de ez végül nem sikerült, míg a hazaiak sem szereztek újabb érvényes gólt (egy les gól volt a 90. percben). Így maradt a 2-1 a Paksnak, amely ezzel a második győzelmét szerezte a bajnokságban, míg a Nyíregyháza a harmadik vereségét könyvelheti el az OTB Bank Ligában.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!