A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Két lány úgy kombinálta a McDonald's kedvenc desszertjeit, amire korábban senki sem gondolt

Vágólapra másolva!
Vírusként terjedt el két nő videója a TikTok-on akik egészen szokatlan módon fogyasztották el a McDonald'sból hazavitt desszerteket. A fagylaltot almás pitével kombinálták, végül némi karamellasziruppal és színes cukorszórással tették teljessé az élményt. Mutatjuk!
Vágólapra másolva!

Valóságos szenzációt váltott ki két fiatal nő azzal, hogy 

egy egészen sajátos módját választották a McDonald's-ban vásárolt desszertek elfogyasztásának. 

A videón látszik, ahogy a két fiatal nő, Janelle és Kate 

lefelé fordítják, és egy tálba borítják a fagylaltokat, majd hozzáadták az almáspitéket, ezután egy műanyag kanállal az egészet összetörték. Végül némi karamellaszósszal és színes cukorkával bolondították meg

 az új értelmet nyert desszertet. Így igazi kiadós, ígycsiklandó csemegét alkottak, mely ideális nyári napokra. A követőket teljesen lenyűgözte a kreativitásuk.

A legtöbben azt írták, hogy finomnak tűnik, igazi családi, nyári desszert, amit ők is szívesen kipróbálnának, egyikük azonban azt írta, hogy az almáspite neki már nem hiányozna belőle, ám anélkül szívesen meggenné.

Volt, aki ötletet merített a lányoktól, és azonnal ki is próbálta.

Ez az ínycsiklandó kombináció erősen hajaz a McDonald's UK 50. évfordulója alkalmából kínált új desszertjeire,

 a Birthday Cake Donut-ra, nem is beszélve a McFlurry két új szenzációjáról, amelyek a Milkybar Raspberry Ripple és a Munchies Cookie Dough névre hallgatnak. Az előbbi egy mini Milkybar csokoládécseppekkel ízesített lágy krémfagyalt, a tetején málnaszósszal, az utóbbi pedig csokoládéval bevont Munchies kekszdarabokkal kevert fagylaltból áll majd, a tetejére pedig ropogós, karamellaszószos réteg került. 

"Mi sem lehetne jobb születésnapi kívánság, mint ez az eperrel töltött, gyűrűs fánk tejszínes fagylalttal és cukorszórással? További jó hír a rajongók számára, hogy ez az isteni desszert felkerül a McDonald"s étlapjára,minden darab eladásából 20 pennyt adományozunk a Ronald McDonald House Charity jótékonysági intézménynek, amely szintén idén ünnepli 35. születésnapját! A McDonald's a Charity alapítója és örök partnere, amely ingyenes szállást biztosít a kórházban fekvő gyerekek családtagjainak.

Azonban nem Janelle és Kate az egyetlenek, akik szeretik halmozni az élvezeteket a McDonald's ételeit illetően: 

sokan előszeretettel mártogatják a gyorsétteremlánc ikonikus sült krumpliját a vaníliafagylaltba, ötvözve ezzel az édes és a sós ízeket.

 Egy időben a TikTok-on is elterjedt ez a trend,  aminek hatására egyre többen kaptak kedvet hozzá. Ám nem mindenkit sikerült meggyőzni: vannak, akik maradnak a hagyományos ízeknél, és nem szívesenvegyítik a főételt a desszerttel.

Forrás: Mirror

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!