Vágólapra másolva!
A korábbi Bundesliga-játékos, George Koch gyógyíthatatlan betegségben szenved. A hasnyálmirigyrákkal küzdő egykori kapus nemrég szívszorító nyilatkozatot tett.

Tavaly diagnosztizáltak gyógyíthatatlan betegséget a 2009-ben visszavonult kapusnál, aki éveken át védett a Bundesligában. A most 52 éves sportember a német Sport1-nek szívszorító interjút adott, és a könnyeivel küzdve beszélt betegségéről.

Gyógyíthatatlan beteg vagyok, meg fogok halni. Isten azonban még nem döntötte el, hogy mikor vesz magához. 

Vannak nehéz napjaim, de akadnak olyanok is, amikor úgy érzem, hogy hegyeket is képes lennék megmozgatni" - mondta a hasnyálmirigyrákkal küzdő George Koch.

George Koch
George Koch gyógíthatatlan betegségben szenved
Fotó: transfermarkt.com

"Soha nem tudhatom, hogy mit hoz majd a holnap, de most adom az utolsó interjúmat. 

Hozzátenném azonban, hogy sokan vannak még rajtam kívül is, akik rákkal küzdenek, köztük gyerekek is. Úgyhogy semmiképp nem akarom magamat előtérbe helyezni" - idézte a goal.com a korábbi kapust.

A német játékos pályafutása során 213 mérkőzésen lépett pályára a Bundesligában, többek között a Kaiserslauternben és a Düsseldorfban is védett, de légióskodott a holland PSV Eindhovennél és a horvát Dinamo Zagrebnél is. Koch a német válogatottban egyetlen alkalommal sem szerepelt, ám az ezredforduló környékén a Bundesliga legjobb kapusai közé tartozott.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!