Vágólapra másolva!
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Fenerbahce a hivatalos oldalán jelentette be, hogy kölcsönben megszerezte az olasz Juventus szerb sztárját, Filip Koszticsot. José Mourinho csapata zsenális videóval tudatta a világgal, hogy megszerezte a 31 éves balszélsőt.

Az éjszaka folyamán vált hivatalossá, hogy a török Fenerbahce kölcsönben megszerezte a Juventus szerb sztárját, Filip Koszticsot. 

Filip Kosztics, Fenerbahce
Fotó: Fenerbahce/X

Zseniális videóban mutatták be Filip Koszticsot 

A 31 éves focista nagyon boldog, hogy az isztambuli klubnál folytathatja a pályafutását.

"Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Hihetetlenül izgatott vagyok, és alig várom, hogy a csapattársaimmal legyek. Őszintén szólva, az első naptól kezdve a Fenerbahcéhoz akartam kerülni.

 Fontos volt számomra, hogy Dusan Tadics és José Mourinho itt van. Tadics az egyik legjobb barátom, már régóta együtt játszunk a válogatottban, így nagyon boldog vagyok, ezt a Fenerbahcéban is megtehetem majd. Nagy öröm lesz számomra José Mourinhóval dolgozni. A világ egyik legjobb edzője.

 Remélem, sikerül együtt nyernünk valamit, a legjobb tudásomat fogom hozni, mindent megteszek majd a klubért és a szurkolókért" - mondta a klubnak adott első interjújában Kosztics.

A Fenerbahce nem mindennapi videóban mutatta be a játékost, tólzás nélkül állítható, hogy ilyen "leleplezésel" nem gyakran találkozni a labdarúgás világában.


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!