Vágólapra másolva!
A Manchester United argentin védőjét, Lisandro Martínezt élesen bírálták a szurkolók, miután az ősi rivális Liverpool középpályásával, Alexis Mac Allisterrel szerepelt közös fotón.

A Manchester United a 2024/2025-ös idényt is pocsékul kezdte, három forduló alatt már kétszer is vereséget szenvedett a Premier League-ben. Erik ten Hag együttese legutóbb hazai pályán kapott ki 3-0-ra az ősi rivális Liverpooltól, amelyhez Szoboszlai Dominik remek játékkal és egy csodás gólpasszal járult hozzá. Lisandro Martínez is gyenge teljesítményt nyújtott a United védelmében, a világbajnok argentin hátvéd az első félidő végén ráadásul durván felrúgta Szoboszlait, amit a Liverpool csapatkapitánya, Virgil van Dijk sem hagyott szó nélkül. 

A 26 éves hátvédet a saját szurkolói sem kímélték, ugyanis Martínez a súlyos verség után pár nappal éppen a Liverpool középpályásával, Alexis Mac Allisterrel pózolt vidáman egy közös képen. A két játékos az argentin válogatottban ugyan csapattársak, a klubjaikban viszont riválisok, a United-drukkerek pedig nehezen emésztették meg, hogy a 3-0-s vereség után ezt kellett látniuk a közösségi médiában.

Haver, nemrég kaptunk egy durva verést a Liverpooltól. Bölcsebben válaszd meg, mikor teszel ki egy ilyen közös képet magadról és egy Liverpool-játékosról. Rossz az időzítés"

- írta egy dühös szurkoló. "Egy igazi sz.r húzás Martíneztől" - poszolta egy másik felháborodott drukker. 

"A mostani generáció futballistái nem törődnek úgy a rivalizálással, mint a régiek. Utálom azt, amivé vált a futball" - olvasható egy másik csalódott posztban. 

Annyit beszélt a szenvedélyről és a csapatról, de mégsem érti az alapokat. Nagyon rossz volt most kitenni ezt a képet"

- írta egy másik kritikus szurkoló.

Martínez és Mac Allister azért is posztolhattak közös képet, mert mindketten az argentin válogatott soron következő vb-selejtezőire készülnek. Argentína szeptember 6-án Chilét fogadja, 10-én pedig Kolumbia ellen lép pályára idegenben.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!