Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik vezérletével a Liverpool kiütötte az Old Traffordon a Manchester United labdarúgócsapatát. A vereség után az angol válogatott Harry Maguire az angol negyedosztályban próbált vigasztalódni, de sok oka ott sem volt az örömre.

A Manchester United nagyon sima, 3-0-s vereséget szenvedett vasárnap hazai pályán a Liverpooltól, a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik pedig nem csupán végigjátszotta a találkozót, de csapata egyik legjobbjaként egy gólpasszt is kiosztott

A Manchester United kezdőjéből kiszorult angol válogatott védő, Harry Maguire a második félidő közepén csereként állt be a holland Matthijs de Ligt helyére, a lefújás után pedig érthető módon csalódott volt.

Christian Eriksen, harry maguire manchester united
Harry Maguire (j) és Christian Eriksen a Liverpool elleni vereség után
Fotó: AFP

A The Sun beszámolója szerint a 31 éves hátvéd másnap ellátogatott az angol negyedosztályban rendezett Salford City-MK Dons bajnokira, hogy a helyszínen szurkoljon testvérének, Leurence-nek. A meccs pikantériája, hogy a Salford tulajdonosai között vannak a Manchester United legendái, Gary Neville és Paul Scholes is, míg Maguire öccse nyáron igazolt a Milton Keynes-i csapathoz, miután az előző szezonban feljutott a negyedosztályba a Crawley Town csapatával.

Bár a szintén védőként szereplő fiatalabb Maguire végig játszotta a meccset, és csapata egyik legjobbja volt, a Salford végül 1-0-ra nyert. Az MK Dons így négy forduló után már a harmadik vereségét szenvedte el a bajnokságban.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!