Vágólapra másolva!
A Manchester United mérkőzéseire látogattak ki a legtöbben a 2023/24-es idényben az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) csütörtöki jelentése szerint.

A földrész összes klubjának összevetésében a Manchester United hazai bajnoki találkozóját összesen 1 397 148-an nézték meg az Old Traffordon, annak ellenére, hogy a csapat a Premier League történetének legrosszabb helyezését (8.) produkálta - írja az MTI.

Manchester United, szurkolók
A Manchester United mérkőzéseire látogattak ki a legtöbben a 2023/24-es idényben
Fotó: Paul ELLIS / AFP

A legjobb átlag nézőszámmal a Borussia Dortmund dicsekedhet, 81 305-tel, de a német gárdának csak 17 otthoni meccse van a Bundesligában, az angol élvonalban pedig 19 hazai összecsapást játszanak.

Az összes (nemzeti és nemzetközi) hazai találkozót beszámítva a Bajnokok Ligája-döntős Dortmund volt a legjobb - köszönhetően a hat otthoni BL-meccsnek - 1 951 745 nézővel. Ebben a rangsorban az AC Milan a második (1 860 964), a United pedig a harmadik (1 834 291).

Európában 16 klub érte el az egymilliós hazai nézettséget. A legtöbben a Premier League összecsapásaira voltak kíváncsian, 14,7 millióan.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!