Vágólapra másolva!
A mexikói másodosztályban megrendezett Atlante-Dorados futballmérkőzésen döbbenetes jelenetek zajlottak le. Az egyik focistát durván felrúgta az ellenfele, ezt követően pedig hatalmas tömegverekedés robbant ki, végül a bíró több játékost is lezavart a pályáról.

A mérkőzés első félidejének hajrájában valósággal elszabadult a pokol, amikor Luis Ruiz brutálisan elkaszálta ellenfelét, Christian "Hobbit" Bermudezt. 

Az Atlante futballistája óriási fájdalmak közepette terült el a földön, a bíró pedig azonnal felmutatta a piros lapot a könyörtelenül szabálytalankodó Ruiznak, ám ezt követően egyből tömegverekedés kirobbant ki. 

A bunyóba a cserejátékosok közül is többen beszálltak, kaotikus jelenetek zajlottak a pályán, végül a játékvezető a haziaktól egy, a vendégektől két játékost állított ki, illetve a cserék közül még egy Dorados-futballistát lezavart a pályáról.

Az Atlante végül 4-0-ra nyert, de aligha volt felhőtlen az öröm a győztes csapatnál, ugyanis Ruiz kegyetlen szabálytalanságának köszönhetően Bermudez jobb sípcsontja és a lábszárcsontja is eltörött. A sérült játékost az eset után azonnal kórházba szállították, hiszen mindenképpen meg kell műteni.

Kapcsolódó cikkek

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!