Vágólapra másolva!
A Nemzetek Ligájának A divíziójában Franciaország simán, 2-0-ra verte Belgiumot hazai pályán, míg Izrael a budapesti Bozsik Stadionban 2-1-s vereséget szenvedett Olaszország legjobbjaitól.

Ez volt ennek a négyes csoportnak a második mérkőzése már, az első körben a franciák némi meglepetésre 3-1-re kaptak ki az olaszoktól, míg a belgák szintén 3-1-re verték Izraelt. Sokáig úgy tűnt, ebben a kvartettben párosával ugyanolyan eredményeket hoznak a csapatok, mert az első körös 3-1-ek után most a második fordulóban 2-0-s eredmények voltak az utolsó percekig.

Aztán jött a Ferencvárosban futballozó Abu Fani és egy szabadrúgás után gyönyörű gólt lőtt a világklasszis olasz kapusnak, Donnarummának a 90. percben.

Abu Fani nagyszerű gólt lőtt az olaszoknak. Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az olasz válogatott két találatát (egyet-egyet félidőnként) Frattesi és Kean szerezték, míg a másik mérkőzésen a franciáktól szintén félidőnként egy-egy gólt lőtt Kolo és Dembele.

Ezzel Olaszország két fordulót követően hibátlan mérleggel, hat megszerzett ponttal és 5-2-s gólkülönbséggel vezeti a négyest, míg a második helyen Franciaország áll három ponttal, utánuk szintén három ponttal Belgium van a pont nélküli Izrael előtt. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!