Vágólapra másolva!
A norvég labdarúgó-válogatott középpályása, Martin Ödegaard zokogva jött le a pályáról, miután Christoph Baumgartner szabálytalanságát követően megsérült az osztrákok elleni Nemzetek Ligája-meccsen. Az Arsenal sztárjától az RB Leipzig játékosa bocsánatot kért a mérkőzés után.

A találkozó 67. percében a norvégoknak le kellett cserélniük Martin Ödegaardot, miután az Arsenal sztárját brutálisan felrúgta az osztrákok játékosa, Christoph Baumgartner. A 25 éves középpályás a találkozót követően visszautazott Londonba, egyelőre nem tudni, mennyire súlyos a bokasérülése, de a Tottenham Hotspur elleni rangadón minden bizonnyal nem léphet pályára. Baumgartner a közösségi médiában elnézést kért a pályát zokogva elhagyó Ödegaardtól, akinek természetesen egyáltalán nem akart sérülést okozni. 

Sziasztok srácok! Szeretnék őszintén bocsánatot kérni Martin Ödegaardtól. Soha nem állt szándékomban sérülést okozni ennek a fantasztikus játékosnak. Gyors felépülést kívánok neki, térjen vissza a pályára mihamarabb!" -

üzente Ödegaardnak Gulácsi Péter és Willi Orbán lipcsei csapattársa.

A Nemzetek Ligája B divíziójában megrendezett meccset 2-1-re a norvég válogatott nyerte, a győztes gólt a Manchester City szupersztárja, Erling Haaland szerezte a 80. percben.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!