Vágólapra másolva!
Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott gól nélküli döntetlent játszott Bosznia-Hercegovinával a Puskás Arénában kedden, a Nemzetek Ligája A divíziójának második fordulós mérkőzésén. A mérkőzésen fejsérülést szenvedett a Ferencváros védője, aki a közösségi oldalán adott helyzetjelentést az állapotáról.

A magyar válogatott az egész találkozón fölényben futballozott, több gólhelyzetet is kialakított, de nem tudta legyűrni a feltűnően passzív játékot produkáló bosnyákokat. 

IMG_2288, Botka Endre
Botka Endre fejsérülést szenvedett a bosnyákok ellen
Fotó: Csudai Sándor - Origo

A magyarok így két kör után egy ponttal a 3. csoport negyedik helyén állnak.

A találkozón megsérült a Fradi védője, Botka Endre, aki  79. percben egy szöglet után Willi Orbánnal fejelt össze. 

A Ferencváros játékosa egy ideig lent maradt a földön, majd az ápolást követően a saját lábán hagyta el a pályát, de vérzett a feje. 

Végül le is kellett cserélni, a helyére a Parma focistája, Balogh Botond állt be.

A találkozó után az Instagram-oldalán nyugtatott meg mindenkit Botka Endre.

„Ezen is túl leszek” – írta a Fradi focistája, aki a posztját a #jólvagyok, #köszönöm  hashtaggekkel is kiegészítette, jelezve, hogy nincs nagy baj.

A szurkolók kommentjei is jól mutatják, hogy elsőre mennyire komolynak tűnt az eset:

"Már azt hittem hogy megismétlődik Barni esete... Megijesztettél. Gyors és fájdalommentes gyógyulást! Nagyon jól játszottál!" - írta egy drukker, Varga Barnabás az Eb-n történt fejsérülésére utalva.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Botkának mennyi időt kell kihagynia, a Ferencváros legközelebb vasárnap a Magyar Kupában a Budafok vendége lesz. Ami a magyar válogatott illeti, október 11-én a hollandokat fogadja Marco Rossi csapata, három nappal később pedig Boszniában vendégeskedik. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!