Nem segített neki, ezért brutálisan megverte a szomszédját egy becskei nő

Vágólapra másolva!
Egy 29 éves becskei nő arra kérte a szomszédját, hogy a netbankján keresztül utaljon neki. Ezt a szomszéd nem tette meg, mire a nő ideges lett és úgy megverte, hogy életveszélyesen megsérült.
Vágólapra másolva!

A nő tavaly októberben ment át a szomszéd házban élő asszonyhoz azért, hogy a netbankján keresztül utaljon neki. Ezt azonban a szomszéd nem tette meg, mire a nő ideges lett és szidni kezdte. Az asszony ekkor a teraszon megbotlott a nyúlketrecben és leesett, ami miatt töréses sérülése lett. 

rendőrség, rendőrautó, illusztráci
Illusztráció
Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az asszony ezek után orvoshoz indult, de a nő elé állt és tovább szidta, mire az asszony megpofozta. 

A nő erre visszaütött, majd a hajánál fogva a földre rántotta az asszonyt és többször megrúgta, és fadarabbal pedig kétszer megütötte. Az asszonynak életveszélyes sérülései lettek. 

Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja a nőt. Azt javasolják, hogy ha az előkészítő ülésen beismerő vallomást tesz és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, akkor a bíróság ítélje 2 év 3 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre – írja az Ügyészség.hu

Nem rég arról írtunk, hogy egy férfi június 8-án reggel várta a rendelését a gyorsétterem ételkiadó ablakánál, amikor belekötött a mellette várakozó két másik férfiba. Arra próbálta rávenni őket, hogy neki is vegyenek hamburgert. Amikor a két férfi ezt nem tette meg, az egyiküket megütötte. Amikor meglátta, hogy a másik hívja a rendőrséget, kiverte a kezéből a telefont, lefejelte és megpofozta. 

Áprilisban arról számoltunk be, hogy brutális utcai verekedés tört ki Galacon. A hírek szerint 13 lány támadt rá két másikra. A verekedésben ketten megsérültek. A hírek szerint a vita a közösségi médiában kezdődött: állítólag egy fiú uszította a támadókat a két lányra, miután azok összeveszett a barátnőjével. Az áldozatok később azt mondták, nem ismerik a támadókat, akik 13 és 16 év közöttiek lehettek.

Januárban pedig arról írtunk, hogy halálos verekedés volt egy Thököly úti presszó előtt. Két férfi vitatkozni kezdett egymással, majd a presszóban dolgozók távozásra szólították fel őket, azonban a két férfi az utcán folytatta a veszekedést, ami hamar elfajult. Az egyik férfi az útra lökte a másikat, akit ezután egy arra járó autó elütött. A férfinek olyan súlyos sérülései lettek, hogy a helyszínen meghalt. 

Egy férfi és az ismerőse az egyik siófoki dohányboltban találkoztak, ahol összevesztek egymással. Másnap a férfi bosszúból megverte az ismerősét egy vascsővel.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!