Vágólapra másolva!
Csütörtökön kora este az Origo is beszámolt róla, hogy egybehangzó sajtóértesülések szerint Pintér Attila ülhet le a másodosztályban szereplő Vasas kispadjára. A klub végül még szeptember 5-én hivatalossá tette a hírt.

Pintér Attila utoljára kettő évvel ezelőtt ült kispadon, akkor a III. Kerületi TVE vezetőedzője volt. Az 58 éves szakember korábban bajnoki címet nyert a Ferencvárossal (ennek idestova 20 éve), valamint a Győri ETO-val is, ráadásul egy időben a magyar válogatott szövetségi kapitányaként is tevékenykedett.

Pintér egyébként karrierje során már másodszorra került az angyalföldiekhez, az első alkalommal még a 2005/2006-os szezonban dolgozott ott, a mostani regnálása alatt a keret tagja már a fia, Pintér Filip is. 

A frissen kinevezett vezetőedző így nyilatkozott a Vasas honlapjának:

Nem szeretnék sablonokat puffogatni, tisztában vagyok a feladatokkal és a célokkal. Azon leszek, hogy kihozzam a maximumot a játékosokból, valamint hogy a velem és a csapattal szemben állított elvárásoknak maximálisan megfeleljünk, együtt, közösen. Egy dolgot viszont mondanék: ehhez én és a futballisták kevesek leszünk. Ahhoz, hogy ezt megvalósítsuk, óriási szükségünk lesz a szurkolótáborunkra is, nélkülük nem sikerülhet."

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!