Újabb világsztár választotta a magyar Nanushkát - képek

Serena Williams, SerenaWilliams
US tennis player Serena Williams reacts prior to hand over the Olympics torch during the opening ceremony of the Paris 2024 Olympic Games in Paris on July 26, 2024.
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Egyre népszerűbb a világsztárok körében is a magyar divatmárka, és gyakran büszkén osztják meg közösségi oldalukon, hogy ezekben az egyedi dizájner darabokban pózolnak. Most Serena Williams is a Nanushka kollekciójából válogatott, sőt, címlapfotózására is a magyar divattervező ruháiból választott.
Vágólapra másolva!

Idén Serena Williams teniszező, és a természetes öregedést hirdető Pamela Anderson kapták a Glamour Woman Of The Year díját. Williams a díj kapcsán adott interjút, és címlapfotózásához válaszotta az egyre népszerűbb magyar divatmárka, a Nanushka darabjait. A magyar divattervező, Sándor Szandra márkája egyre ismertebbé válik, és számos világsztár választotta már az egyedi dizájnerdarabokat. 

Nanushka, Sándor Szandra
Sophia Roe séf és Sándor Szandra a cég egy korábbi New York-i rendezvényén. Egyre több sztár választja a Nanushka darabjait
Fotó: Nanushka Instagram

Többek között Kate Hudson, Katie Holmes, Katy Perry is előszeretettel viselik, de a Bridgerton színésznője, Nicola Coughlan is a Nanushka egyik darabját választotta a Washington Post fotózásához. Legutóbb pedig Serena Williams teniszező választotta a magyar divatmárkát.

A ruha, amit a teniszezőnő visel, az a Nanushka legújabb, 2024-es őszi/téli kollekciójának egy darabja. Az Amabel fantázianevet viselő kék, hosszúujjú ruha a német kiadvány címlapján lesz látható - írja a Bors.

A képek között lapozhat:

Terjeszkedik a Nanushka

Sándor Szandra mindig újabb célokat tűz ki magaelé, és igyekszik terjeszkedni a világon mindenhol, így Londonban, New Yorkban és Shanghaiban is nyitottak már saját üzletet, és számos neves viszonteladó is forgalmazza a Nanushka darabjait. Most egy újabb mérföldkőhöz érkezett a cég, hiszen új helyszínre költözött New York-i üzletük, mely sokkal inkább megfelel Sándor Szandra és a márka elképzeléseinek, és valóban a cég alapelveit tükrözi. 

A Nanushka a nagy bejelentés után már mutatott is pár felvételt az új üzletről az Instagram-oldalán, a vásárlói pedig nem győzik dicsérni az új dizájnt, és örülnek az új helyszínnek is, ami egy igazán méltó hely a Nanushka számára. Sándor Szandra nemrég egy emlékezetes divatbemutatón ünnepelte meg a divatmárka 20. évfordulóját, mely ismét a fenntarthatóság jegyében zajlott.

Új boltot nyitott New York-ban a Nanushka
Új üzletet nyitott New York-ban a Nanushka
Fotó: Nanushka

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!