Vágólapra másolva!
A szaúd-arábiai labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában az al-Nasszr az al-Holud vendége volt. A vendégek keretéből kimaradt Cristiano Ronaldo, aki a mérkőzés közben bejegyzést tett közzé a hivatalos oldalán.

Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo az al-Nasszr csapatával ebben a szezonban 11 mérkőzésen eddig kilenc gólt szerzett és adott három gólpasszt is, ezzel a csapata legeredményesebb játékosa. A szaúdi bajnokságban még veretlen rijádi klub a liga pénteki játéknapján az al-Holud otthonában lépett pályára, a portugál csatár azonban a kispadon sem kapott helyet, kimaradt a keretből. Idén eddig erre kétszer volt példa, akkor viszont betegséggel magyarázták a kihagyását, most viszont mindenki azt várta, hogy ott lesz a csapatban, de előzetes indoklás nélkül egyszer csak nélküle állt fel az al-Nasszr.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo kihagyta az al-Nasszr pénteki bajnokiját
Fotó: Fayez NURELDINE / AFP

Nem indokolták meg előre, miért marad ki az al-Nasszr keretéből Cristiano Ronaldo

A legtöbb szurkoló abban reménykedik, hogy nincs más a háttérben, csupán rotálni szeretett volna Stefano Pioli vezetőedző, kedden ugyanis ázsiai Bajnokok Ligája-meccset vívott az együttes, majd a folytatásban is heti két mérkőzés van a programban. A 39 éves focista nem mellesleg a csapata mérkőzése közben, az első félidő alatt közzé is tett egy bejegyzést a hivatalos közösségi oldalán. A lent látható videóhoz azt írta: „Szeretném megtalálni őt, bármilyen információért hálás lennék."

A fordulatos bajnoki végül 3-3-as döntetlennel zárult, az al-Nasszr a 94. percben egy büntetőből szerzett pontot.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!