Vágólapra másolva!
Helyi sajtóhírek szerinti bődületes összegű végkielégítést kap a Debrecen focicsapatának kirúgott edzője, Máté Csaba, akinek az irányítása alatt sorozatban öt bajnoki mérkőzést veszített el a hajdúsági csapat.

Még egy nappal a kirúgása után is képes volt sokkolni a debreceni szurkolókat a bukott segédedző, Máté Csaba, akinek az irányítása alatt utóbbi öt bajnokiját elvesztette a csapat, és az NB II felé sodródik.

A hétvégi Fehérvár FC elleni vereség volt az utolsó csepp a pohárban, amikor már elfogyott a debreceni vezetőség türelme, és vasárnap azonnali hatállyal kirúgta a csapatot tönkretevő edzőt. Azonban nincs az a kár, ami valakinek ne használna.

A helyi haon.hu értesülései szerint ugyanis öt vereség, mínusz 10-es gólkülönbség ide vagy oda, Máté Csaba egyértelműen nyertesen került ki az alig két hónapig tartó vesszőfutásból: 

a lap értesülései szerint az 55 éves edző nem kevesebb mint 180 millió forint végkielégítésre tarthat jogos igényt a szerződése alapján.

A debreceni vezetőségnek is van miért pironkodnia, ugyanis Máté Csaba elődjének, az augusztus végén szintén kirúgott Szrdjan Blagojevicsnek is jókora összeget kell utalniuk.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!